2024 Özel Yetenek (ÖZYES) sonuçlarına göre Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin kayıt işlemleri 15-21 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir.

KESİN KAYIT İŞLEMLERİNDE İSTENİLEN EVRAKLAR

1. Adayın Lise veya dengi okul diplomasının aslı (Noter onaylı ya da "aslı gibidir “nüshaları KABUL EDİLMEYECEKTİR)

2. Üniversitemize Özel Yetenek Sınavı ile yerleşmeye hak kazanmış ancak ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan öğrencilerimizin asıl kayıtları, bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini 31 Aralık 2024 tarihine kadar Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ibraz etmeleri halinde yapılacak olup, bu tarihe kadar mezun olduklarını belgeleyemeyenlerin geçici kayıtları silinecektir.

3. Kimlik Belgesi Fotokopisi

4. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır.)

5. ÖSYM Temel Yeterlilik Testi (TYT) Sonuç Belgesi

6. Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Askerlik Şubelerinden veya e-devletten alınabilir). Askerlik görevini yapmış olanlar için askerlik durumlarını gösteren belge.

7. Resmi veya özel bir sağlık kurumundan “Egzersiz ve Spor Bilimleri Programında Öğrenim Görmesinde Sakınca Yoktur” ibaresi yazılı HEYET RAPORU (kayıt esnasında heyet raporunun tamamlanması için 5 iş günü süre verilir. Tamamlanmaması durumunda kaydı silinir).

NOT: Kesin kayıt işlemleri ŞAHSEN veya NOTER ONAYLI VEKÂLET ile yapılacak ve eksik evrakla kayıt kabul edilmeyecektir.